جدول (11-3) روایت توصیف عوامل مؤثر بر ارتقای بهره وری محصول در واحد مرغداری گوشتی و پایداری آن (یافته پژوهش)
مؤلفه اصلی | روایت ارایه شده | میزان موافقت (درصد) |
---|---|---|
pi « ارتقای بهره وری محصول مرغداری گوشتی و پایداری آن» وقتی اتفاق می افتد که شرایط زیر بهبود یابد: * ضریب تبدیل خوراک دوره * تراکم پرنده به واحد سطح * وزن و سن کشتار دوره * قیمت تمام شده مرغ گوشتی * کیفیت گوشت مرغ * ثبات و استمرار صرفه اقتصادی تولید * عدم آلودگی محیط زیست طبیعی و انسانی توسط مرغداری |
pi یک عامل مبنایی و مقدماتی برای « P ارتقای بهره وری و پایداری عرضه گوشت مرغ کشور» بوده که متاثر از عوامل متعددی هم در سطح واحد مرغداری و هم در سطح زنجیره تأمین مرغ گوشتی و هم بیرون از صنعت می باشد. عواملی که می توانند منجر به ارتقای بهره وری و پایداری در سطح واحد مرغداری شوند عبارتند از : 1. نقدینگی واحد مرغ گوشتی 2.سطح سواد/ مهارت مرغدار: ضدعفونی، هوادهی، تغذیه، بهداشت، رقابت 3. پویایی اجتماعی مرغدار 4. وجود چاه تلفات در مرغداری/ دفع فنی و بهداشتی لاشه ها و زائدات 5.نحوه تهیه و مصرف انرژی در مرغداری 6.نحوه تهیه/ کیفیت / قیمت جوجه یکروزه گوشتی 7.نحوه تهیه/ کیفیت/ قیمت نهاده خوراک طیور مورد استفاده 8.نحوه تهیه / کیفیت / قیمت مکمل خوراک، دارو، واکسن مورد استفاده 9.نحوه تهیه / کیفیت / قیمت تجهیزات مورد استفاده 10.دفعات جوجه ریزی در سال 11. نحوه فروش و تحویل مرغ گوشتی به بازار 12.سهولت امور اداری مرغداری 13.دسترسی مناسب به کارگر 14.مستقل بودن / وابسته بودن به زنجیره مرغ گوشتی 15.تراکم/پراکندگی مرغداری، سایر ماکیان، دامداری منطقه 16.تعداد واحدهای مرغ گوشتی دارای مجوز / غیرمجاز منطقه |
100 درصد موافق بانضمام 25 درصد توصیف تکمیلی |